ویژگی زغال لیمو خوب

زغال لیمو و قلیانی نوعی زغال چوب عالی سیاه و براق است. بدون شکاف است و وقتی می‌شکند، صدایی فلزی تولید می‌کند‌. کربن ۷۸ درصد وزنی است. این کربن یک نوع بلوری و ظریف موجود در زغال چوب تولید شده در قرع ۹۰ گرافیت است. این کربن خالص و بدون سولفور است.

زغال چوب علاوه بر کربن حاوی بین ۱۰ تا ۱۸ درصد هیدروژن، اکسیژن و نیتروژن است که در ۸۷۵ درجه سانتی‌گراد می‌گریزند. آب موجود زغال چوب به درجه حرارت و رطوبت نسبی هوا بستگی دارد و بین ۵ تا ۸ درصد متفاوت است.

در تولید زغال لیمو شما علاوه بر حرارت، فشار حرارتی بالایی برای بالا بردن کیفیت زغال لیمو نیازمندید و این به طراحی کوره و قدرتمند بودن نوع طراحی بستگی دارد تا بتواند در درازمدت هم با توجه به این فشار بالا، کوره شما راندمان طولانی مدتی داشته باشد. اگر زغال لیمو و قلیانی دچار شکستگی شود، به علت حساسیت بالا در بازار با افت قیمت همراه است.

اگر عمل گازگیری در زغال کامل انجام نگیرد، مصرف‌کننده در زمان سرخ شدن زغال روی پیک‌نیک یا گاز با تکه شدن زغال و پریدن تکه‌های زغال به اطراف و یا با صدای شکستگی مواجه می‌شود. خام بودن زغال لیمو به این معنا نیست که چون زغال شما سیاه و چوب به رنگ سیاه درآمده است، زغال خالص از کربن و گرافیت دارید. حساسیت زغال لیمو به حدی زیاد است که وقتی مصرف‌کننده از آن استفاده می‌کند، ابتدا با بو و اگر خامی زیاد باشد، با دود همراه است. اگر با دقت به زیر پوست زغال لیمو نگاه کنید، رشته بسیار نازکی از رنگ قهوه‌ای روی زغال نقش بسته است و که نشان‌دهنده کیفیت نامرغوب زغال است.

1 پاسخ
  1. محمدرضا
    محمدرضا says:

    باسلام ایا ب کوره صنعتی زغال سفید شده یا سفیدک زده میشه تولید کرد وزغالی که تولید کوره صنعتی هست چرا پوست روی زغال برداشته نمیشود و از نظر کیفیت برابر با زغال سنتی کیفیت زغال صنعتی در چه اندازه است و خود کوره چقدر ضمانت داره و تا چه حد جوابگوی خریدار کوره میباشد

    پاسخ

دیدگاه خود را ثبت کنید

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *