زغال کبابی یکی از خانواده زغال ها در فرآیند تولید زغال است، وزن بسیار سبکی دارد و شکننده است.

زغال کبابی همانطور که از نام پیداست برای پخت انواع کباب ها کاربرد دارد و در رستوران ها ،آشپزخانه ها و برای درست کردن کباب در خانه نیز استفاده می شود.

هر چقدر که تولید زغال ما کیفیت بهتری داشته باشد،کبابی که به استفاده از زغال پخته می شود،با کیفیت تر است و طعم بهتری دارد.

انتخاب یک زغال با کیفیت برای تمام آشپزها در رستوران ها یک مساله بسیار مهم است.

اما مواد اولیه که در تولید زغال بسیار موثر است مانند چوب درختانی که بدون رطوبت و کاملا خشک باشند بر کیفیت زغال تولیدی بسیار اهمیت دارد.

چون اگر زغال تولیدی ما خیس و یا نمدار باشد به درستی آتش نمی گیرد و حرارتش را خیلی زود از دست می دهد، و به طبع بر روی کیفیت پخت غذا نیز تاثیر می گذارد.

تولید زغال

یک زغال کبابی خوب چه ویژگی دارد؟

یک زغال خوب بسته به نوع تولید آن و نوع مواد اولیه با یکدیگر تفاوت دارند.

زغال کبابی ای با کیفیت است که خام نباشد و به صورت کامل مرحله تبدیل به زغال را طی کرده باشد.

این نوع زغال حرارت بالایی ایجاد میکند و این حرارت را برای زمان طولانی تری در خود حفظ می کند.

همچنین این زغال به خوبی سوخته می شود و توسط دستگاه هایی کامل استاندارد در خط تولید زغال،تولید آن ها کامل صورت گرفته است.

زغال کبابی نیاز به باد زدن ندارد و مدام خاموش نمی شود

بسیار بادوام است

هنگام سوختن دود کمتری ایجاد می کند

و بوی گاز و دود نمی دهد

جرقه تولید نمی کند

همچنین خاکستر تولیدی آن بسیار کم است

یک نکته قابل توجه که باید برای خرید زغال کبابی به آن توجه کنید،از ریز و درشت بودن زغال با فشار بر روی بسته ها تشخیش دهید و این که اطمینان خاصل کنید زغال پوک و خاکه ای نباشد.

در حال حاضر زغال های که در ایران تولید می شود جزو مرغوب ترین زغال های تولیدی دنیاست و به کشور های دیگر صادر می شود و تولید زغال به عنوان یک شغل و صنعت پردرآمد بسیار طرفدار دارد و بسیار رایج است.

یکی از دلایل محبوبیت این صنعت وجود باغ های مرکبات و جنگل های زیادی است که توانایی تبدیل زغال را دارا هستند.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

این فیلد را پر کنید
این فیلد را پر کنید
لطفاً یک نشانی ایمیل معتبر بنویسید.
شما برای ادامه باید با شرایط موافقت کنید

فهرست